Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Stimecz @ 2014. március 3. - 21:35 :: 30624 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Ének-Zene

Eseménydúsan telt március első hétvégéje a Bethlenben. Ezúttal azonban nem az iskolában, hanem a Bethlen Téri Színházban. A két nap alatt háromszor töltöttük meg a színpadot – a három különböző összetételű közönség a nézőteret -, s a produkciókban összesen száz gyermek lépett fel.

Az első napon a táncé és a zenéé volt a főszerep, az érdeklődők a gépGYERMEK álma táncműhely színvonalas táncelőadását tekinthették meg kora délután. Aki az estéjét tette szabaddá, meghallgathatta a Kicsinyek Kórusa vidám éneklését, majd a Bethlen Consort hangszeres muzsikáját. Az este a Canticum Bonum Kamarakórus kisopera-előadásával, és az érte kapott vastapssal zárult.
Másnap a gimnáziumi színjátszótársulat szórakoztatta közönségét Soha József tanár úr vezetésével: egy Lázár Ervin színdarabot láthattunk. A közönség soraiban ott ült az 5. z osztály, melynek tanulói az előadást követő játszóházban is remekül érezték magukat. A színház különleges hangulatába bepillanthatnak, ha megtekintik a galériába feltöltött képeket.
A tanulóink rajzaiból és festményeiből álló kiállítás március 19-ig megtekintethető a színház emeleti kiállítótermében (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.).
A program szervezéséért köszönettel tartozunk Takács Marinának, az iskolánkban működő táncműhely vezetőjének. Valamint köszönet illet minden kedves fellépő tanítványunkat a kiváló produkciókért. Reméljük, ők is szép élményekkel tértek haza!
 
Stimecz Edina és Stimecz András

 

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés