Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Paszicsnyek János @ 2012. augusztus 21. - 10:00 :: 16505 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk

Tisztelt Szülők!

Iskolánk immár hagyományosan Tatán, az Öreg tó partján elterülő kempingben rendezi meg a 7. évfolyam számára a jobb megismerés célját szolgáló Gólyatábort.
Fontos tudnivalók a Gólyatáborról
 
Szeptember 3-án reggel a diákok az iskolába érkeznek, az első két órában közös osztályfőnöki órára kerül sor. Vonatunk 10óra 28perckor indul a Kelenföldi pályaudvarról.
A tábor helyszínéül a tatai Öreg-tó Hotel és Kemping szolgál. A diákok fürdőszobával ellátott kőházakban lesznek elhelyezve. Ágyneműt a hotel biztosítja.
Első nap a hotel étkezdéjében a vacsora biztosított, ám az ebédről a diákoknak maguknak kell gondoskodniuk otthonról hozott élelemmel.
Második nap reggeli, ebéd és vacsora biztosított.
A harmadik nap reggelit és ebédet kapnak a diákok. Majd a közös programok után hazafelé vesszük az irányt. Vonatunk 15óra 30perckor érkezik vissza a Kelenföldi pályaudvarra.
 
A gólyatábor programjai között szerepel hajókirándulás, városnézés, bátorságpróba, sportprogramok csapat vetélkedők és a kísérő tanárok által szervezett, az ismerkedést elősegítő játékok.
 
A második nap délutánján több, az évfolyamot tanító pedagógus tesz látogatást a táborban, elősegítve a jó kapcsolat kialakulását a diákokkal és ízelítőt kínálva az adott tantárgyból, természetesen játékos formában.
A táborban kerül sor az osztályba sorolásra is, figyelembe véve a kialakuló barátságokat és a tanárok tapasztalatait.
Fontos hozni valók: első napra hideg élelem, 3 napra megfelelő ruházat, papucs, váltócipő, esőkabát, TB kártya, rendszeresen szedett gyógyszerek, tisztasági csomag, törölköző.
Kérem, hogy esetleges fennálló vagy tartós betegségről (pl .: gyógyszer-, étel-, egyéb allergia, cukorbetegség) értesítsenek.
Hasznos lehet: elemlámpa, némi költőpénz, kártyajáték, napszemüveg, naptej, szúnyogriasztó.
Bármilyen felmerülő kérdéssel forduljanak hozzám bizalommal!
 Köszönettel:   Paszicsnyek János évfolyamfelelős
Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés