Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Administrator Account @ 2014. augusztus 1. - 12:05 :: 17766 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk
Tankönyvcsomag árának befizetési határideje: augusztus 15.

Azok a tanulók, akik valamilyen oknál fogva nem kaptak a KELLO-tól csekket, kérem, az évnyitón jelezzék a könyvtárban! Nekik aznap tudunk bianco csekket biztosítani.
• A 4-6., valamint a 9-12. évfolyamos tanulók az első két tanítási napon kapják meg a tankönyveiket.
Kérjük, a befizetést igazoló szelvény vagy átutalási bizonylat, illetve a lemásolt igazolás (3 gyermek, rendszeres nevelési segély, tartósbetegség) legyen a gyerekeknél, hogy minél több osztálynak át tudjuk adni a könyveit!
• Az 1-3., illetve a 7. évfolyamos tanulók az évnyitó előtt (és után), 2014.08.31-én 16:30-tól vehetik át a tankönyvcsomagjaikat.

Akik ingyenes tankönyvekre jogosultak, az alábbi igazolások másolatának bemutatásával vehetik át tankönyveiket:
• emelt összegű családipótlék-igazolás
• augusztusi bankszámlakivonat
• orvosi igazolás- igazolvány
• rendszeres gyermekvédelmi támogatásról határozat, mely 2014. szeptember 1-én érvényes kell, hogy legyen!

Akik nem jogosultak ingyenes tankönyvre,
a tankönyvcsomag befizetését igazoló bizonylat, illetve bankszámlakivonat bemutatásával vehetik át a tankönyveiket. Előírás szerint csak azoknak a tanulóknak adhatjuk oda a tankönyveket, akik kiegyenlítették a számlájukat. Mivel az augusztusi banki átutalások igazolását csak szeptemberben kapják kézhez, ajánlott a KELLO-tól kapott csekken befizetni a tankönyvek árát, így elkerülhető, hogy gyermeküknek napokig vagy hetekig ne legyen felszerelése.

Azok a diákok, akik fizettek a tankönyvekért, teljesen új példányokat fognak kapni. Akik viszont "ingyenes tankönyvellátásra" jogosultak, részben új, részben használt tankönyveket fognak kézhez kapni. Elképzelhető, hogy lesz olyan "ingyenes" tanuló, aki bizonyos könyvből használtat kap, míg egy másik diák ugyanabból egy újat. Ennek az az oka, hogy nem biztos, hogy ugyanannyi használt példány maradt az elmúlt évből, mint amennyire idén szükség van. Kérjük, ezt vegyék tudomásul, hiszen ezek a könyvek nem az Önökéi, hanem az iskola tulajdonát képezik.
Emiatt kérjük, hogy Önök is hívják fel gyermekeik figyelmét arra, hogy a tankönyvekre nagyon kell vigyázni, hiszen ezekért Önök anyagi felelősséggel tartoznak, és a tanév végén hibátlanul és hiánytalanul vissza kell szolgáltatniuk.
A gyerekek által hazavitt tankönyvcsomagokat otthon is ellenőrizzék, és ha valamilyen eltérést tapasztalnak a számlához (fizetős tanulók esetén) vagy a szállítólevélhez (ingyenes tanulók esetén) képest, akkor ezt másnap jelezzék.
A tavalyi évben több esetben hibásan összeállított tankönyvcsomagot kaptunk. A hiányok pótlása több hónapig is eltartott. Reméljük, idén nem fognak ilyen - tőlünk teljesen független - hibák előfordulni, és rendben megkezdhetjük az új tanévet.

Még egyszer összefoglalva a határidők:
• 2014.augusztus 15. befizetési határidő
• 2014. augusztus 31. 16:30: 1-3. és 7. évfolyam tankönyveinek átvétele (igazolás másolatával vagy befizetési bizonylat bemutatásával)
• 2014.szeptember 1. és 2.: további évfolyamok tankönyveinek átvétele (igazolás másolatával vagy befizetési bizonylat bemutatásával)

Üdvözlettel: Varga Mónika könyvtáros-tankönyvfelelős
Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés