Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Matematika miniportál
Hírek
Szerző: Váczi Éva @ 2012. május 13. - 19:12 :: 10153 megtekintés :: Matematika

2012. április 24-én rendezték az 5-6. évfolyamosok kerületi matematikaversenyét a Csíki-hegyek Utcai Általános Iskolában, melyen iskolánk tanulói igen szép eredménnyel szerepeltek.
Az ötödikesek versenyében közel félszáz diák közül Fehér Fanni a 4. helyen, Stimecz Edina a 8. helyen végzett.  (Felkészítő tanáruk: Nagy-Tóth Mariann)
A hatodikosok versenyében a 42 induló közül Jassó Nóra dobogós (3.) helyezést ért el, mindössze egy ponttal lemaradva a budapesti fordulóba jutottak mögött, Molnár Dániel pedig 11. helyezett lett. (Felkészítő tanáruk: Kulcsár Ella)
Gratulálunk a szép eredményekhez!
2012. április 26-án iskolánk adott otthont a 7-8. évfolyamosok kerületi matematikaversenyének, amelyen 15 kerületi általános iskola közel nyolcvan diákja mérte össze tudását.
Kilencedikes tanulóink fogadták a versenyre érkező tanulókat a bejáratnál, kísérték őket a kijelölt termekbe, adtak eligazítást nekik a versennyel kapcsolatban, majd a megmérettetés végén külön büfével kedveskedtek az elfáradt diákoknak. Segítőkészségüket, kedvességüket a kísérőtanárok is külön megköszönték.
A versenyen diákjaink szép eredménnyel szerepeltek.
A hetedikesek versenyében Nagy Henrietta Ildikó (7.b, felkészítő tanár: Nagy-Tóth Mariann) a 6. helyen, a nyolcadikosok között Komorowicz Zsuzsanna (8.b, felkészítő tanár: Kulcsár Ella) és Görömbei Mátyás (8.a, felkészítő tanár: Nagy-Tóth Mariann) a 11. és a 12. helyen végzett.
Gratulálunk a szép eredményekhez!
Köszönet a verseny lebonyolításáért és a dolgozatok javításáért Nagy-Tóth Mariann, Kulcsár Ella, Boka Hajnal, Salamon Kinga és Pálinkás Katalin tanárnőnek, valamint Kovács Balázs szabadidőszervezőnek.

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés