Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Administrator Account @ 2012. szeptember 19. - 9:44 :: 22652 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Sport

 Élő torpedók a víz alatt – Búvárúszó EB


Német Roland a Magyar Búvár Szakszövetség Junior válogatott versenyzője sikeresen képviselte hazánkat a Spanyolországban megrendezett Tájékozódási Búvárúszó Európa-bajnokságon. A 2012. augusztus 24. és szeptember 01. között megrendezett kontinensviadalon Roland a Slalom versenyszámban a kiemelkedő III. helyezet szerezte meg. A másik két versenyszámban VI. valamint IV. helyezett lett, így a kiegyensúlyozott úszásával összetettben is a III. helyezett lett maga mögé utasítva többek között a német valamint kazak versenyzőket is.
Eddigi sporttevékenysége alapján a XI. kerület Újbuda Önkormányzata kitüntette 2008-ban, valamint a XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata Vitéz Pokorny Endre Ösztöndíjjal ismerte el munkáját 2012-ben amely nagyban segítette az idei évben a sikeres felkészülést a versenyekre. Az országos bajnokságról,  abszolút győztesként került ki, mint a Csepel Barakuda Búvár SE. versenyzője.
Versenyzőnk idei éve kifejezetten nehéz volt mivel mint a Bethlen Gábor Újreál Gimnázium tanulója készült az érettségire valamint ezzel párhuzamosan a versenyekre , de mind a két akadályt sikeresen vette. Hazaérkezése után nem volt sok ideje pihenni, hiszen szeptember 3-án már a BME gépészkarán kezdte meg tanulmányait.
Csepel Búvár SE.
 

Fotó: Csepel Búvár SE.
Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés